Jos minulla olisi vapaus,
lentäisin Joutsenten lailla
etelään, avoimen veden ääreen,
rakkaani kanssa.
enkä koskaan häntä jättäisi,
vaikka vesi jäätyisi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Jos minulla olisi vapaus,
lentäisin Joutsenten lailla
etelään, avoimen veden ääreen,
rakkaani kanssa.
enkä koskaan häntä jättäisi,
vaikka vesi jäätyisi.
Kommentit
Joutsen on avio uskollisuuden vertauskuva.
Hieno koskettava ylistyslaulu rakkaudelle. Mökkini läheisyydessä asustaa kaksi joutsenparia ja yksi leski. Leski elää muistoissaan - ainakin niin luulen.
Tässä runossa on vahvaa rakkautta läsnä, hyvä
Sivut