Älä kiusaa minua,
sanomalla,
että kuulumme yhteen.
Älä ole niin julma,
vaikka olen rikki,
en minä kaikkea usko.
Sano minulle totuus;
meillä ei ole yhteistä tulevaisuutta.
Tämän tiesin ilman sanojasi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi