rakkauden nälkä.
ja joku elää omaa
elämäänsä, sykkii.
ole nyt sinäkin hiljaa.
Selite:
Älä kulje onnesi ohi, ota kiinni onnesta :)
se voi olla missä vain, tunne se,
aavista se, ja nauti siitä, kätke se, onni?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi