odotan sinua,
tule poistamaan
yksinäisyyteni.
lupaan, että
saat koko hoidon.
olen sanani
mittainen nainen.
olen kaikki
mitä haluat.
sitä en voi
luvata että
en rakastuisi
sinuun.
vaikka sinä vain
haluaisit käyttää
minua
pääasia että
tulet.
rakasta minua
yön.
huomisen päivän
on pakko tulla.
aamun sarastaa,
mutta aina tulee
Yö.
haluat?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi