Pöksyni tuoksuivat savulta,
ja niistä löytyi karhunsammalta,
ihan kuin olisin unessani ollut
laavulla Lapin yössä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Pöksyni tuoksuivat savulta,
ja niistä löytyi karhunsammalta,
ihan kuin olisin unessani ollut
laavulla Lapin yössä.
Kommentit
kuuminta paikkaa
voi laavulla arvailla
hörppien saikkaa
nautiskellen kuksasta
taljahilla harmailla
Mainio runo : )
hymyilevä ensimmäinen säe
Tämä runo sai todellakin hymyn huulille.. Fantastinen!
Hauska. :)
Hieno, intiimi runo, kaikki on mahdollista.
Unessa on kaikki mahdollista,
vaikka kohdata kokonainen karhu.
Jännittävää.
hauska runo
Hehee, kannattaa päästää se karhu vähän useammin pöksyihin ettei pääse sammaloitumaan.
Aivan upea runo.
Lapin luonnossa on ihmeellistä taikaa.. pidin .
ihmeellistä
pidin
Sivut