Olet minulle Mies
josta olen haaveillut
jonka olen tuntenut
kipuna kiivaana sydämen
nostanut kyyneleet
silmiini, saanut sydämeni
Mies, jota rakastan
niin kuin nainen voi rakastaa.
fiktiota osaksi totta
Selite:
10.06.2006
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi