Anteeksi, että salakuuntelin.
Ai ja mä luulin, että sä luit
mun ajatukset.
Vähän sinne päin.
Ai, joku Noora Karma.
Ei, vähän sinne päin.
Ihan nirvanaa vain.
Sinne kaikki
olemme menossa.
Anteeksi tää häslingi!
Ei se mitään,
itse samaa kokenut,
saman kun rahaa
ei ole edes ruokaan,
saatika tupakkaan.
Onneksi en itse polta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi