oma sydänkäpyseni riistettiin irti sylistäni,
EI Minä aiheutin kaiken olemalla tyhmä,
Minä saan ansioni mukaan.
Olen huono kasvattaja, mielenterveyskuntoutuja
itsekin.
Eksä snujaa mitään, Täh?
Elämällä on kyllä kummallinen tapa kuntouttaa,
iskemällä suoraan päin pläsiä, sen siitä saa
kun ei ole muuta kuin katupoikatasoa.
kiäh kiäh saat ansiosi mukaan,
mitä siinä vikiset, pitäähän iskun sattua.
hmmm...et varmaan ole se kehenkä eniten sattuu
ajattele sydänkäpyäsi... Kiäh Kiäh SENKIN IMBESILLI LYLLERÖ, HE HEE
tuli ihan kuuma tätä lukiessa, kirjoitin vaikka koskee, mitä miekin vikisen, suru vaan on käymässä suureksi, ai onko? en mä mitään säälipisteitä kerjää, puran vaan tuntojani, mikä on mulle harvinaista. mie oon tällänen raapustelia, ei sopivaa hakemistoa
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
koskettavaa. toivottavasti nyt on paremmin.
Sivut