sylissäsi, olimme
yhtä lihaa.
mikään ei mahtunut väliimme,
ei mikään.
vain sinä ja minä.
yhteinen liikkeemme
yhteiset sanamme.
kylmä on
ilman tunnetta
suurta.
en voi sanoa
että olisit ainoani.
vain sinä
minulle pystyt
voimaa antamaan.
nyt ymmärrän mikä on
etärakastamisen vaikeus.
pidän itsestäni huolta,
että sinun on hyvä
tulla minuun, kun tulet.
sinä, pidä huolta myös
itsestäsi <3
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi