Rakastan Sinua
kerron, kun lakkaan
Rakastamasta, vastaat.
Minä odotan.
Kyllästyn
Luovutan
Hyväksyn
En usko.
Olen vapaa
menemään?
Sitten, kun omat
tunteeni hallitsen.
Vielä
Tuulta tarvitsen.
Tule kylmä jäinen tuuli,
minut Ikiroudaksi muuta,
aistini, tunteeni jäädytä,
Katkaise tunteiltani siivet.
Kotilooni sulkeudun.
Perhonen? Ehkä joskus.
Selite:
30.08.2005
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Onpas tämä voimakas runo. Tunteisiinvetoava, paljon paljon. Pidän. Kovasti pidän. Hieno. Se on paha jos sydän pitää jäädyttää. Onneksi tästä on sinulle jo aikaa.
Herkkä, hyvä runo
Sivut