haluat olla minulle
rakkauteni mies,
otat minua kädestä kiinni
lähelleni painaudut,
suutelet huuliani,
hyväilet rintojani.
viet minut kohtaamaan
rakastuneen naisen
jonka vartalo kaarelle jännittyy,
sinun kosketuksesi voimasta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aistillinen, hyvä runo
herkkää intiimiä
Rakkautta runosi laulaa, rakastuneen naisen sanoin.
Sivut