On se hassuu...
Ai mikäkö?
No se,
et toiset pähkäilee
miun puolest
miun tekemisii
ja sitä,
mitä naapurit niist sottailee
tai sitä,
mitä aijjan takaset niijjen takii miusta tuumii.
Eikä siinä oo viel kaikki.
Yhä hassummaks menee..
Ei niille riitä ees tuo pähkäily.
Ne menee
viel häpäilee miun puolesta
miun tekemisii, höpinöitä, ryysyi,
pikkusormen asentoo kahvii ryystäes,
juu ryystämistäkii, vaik harvoin
tosi kuuman tsumpin kohal nii käy miulle
ja joskus tuntuu,
et ne häpäilee miuta ihteeni,
vaik eihä niil oo mitää syytä
eikä ees tarvetta
moisee..
Sehä olis vähä niiku
miun oma asia
pähkäillä ja häpeillä,
jos kenen..
Ja sehän just on hassuu,
et miulle on iha sama
mitä muut miun hommist
tai siis miust yleensäkki tuumii.
Koha ihteni kans oo sinut.
Se riittää miulle
ja pitäs kai sen riittää muillekki
ja jos ei riitä,
ni niihen pääsärkyhä se on
ei miun.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi