On tämäkin viikko jo loppuliu’ussa.
Toivottavasti selviät haavereitta vauhdissa.
Jos siulle kuitenkin mukki tulee,
älä jää yksin haavoja nuolee.
Kun itse ei saa haavoja paikattua,
voi silloin ystävään turvautua!
Selite:
Liukasta, mut mukitonta laskiaista!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
On ne ihania nuo ystävät... tukena ja turvana liukkailla elämän poluilla, niin että ei haittaa, jos välillä vähän kupsahtaa.
Ei kun mäkeen! Hyvää syntymäpäivää Waltsulle! :)
Näin se vaan on, että ystävien läsnäoloa tarvitsemme.
Oikein mukavaa syntymäpäivää.
Hyviä liukuja sinullekin, siellä taitaakin olla laskiaisviikko? Minulle tuo "mukki" on ihan uusi sana.
Erinomaisen mukavaa ja liukuvaa syntymäpäivää waltsu!
hyvät tunnelmat,mutta niin ne nämä elämänviikot menee huomaamatta,vaikka pitäis osata niihin enemmän juurtua
Iloinen ja läheisen lämmin ajatus itsekin viikon hiihdeltyä. Oikeassa oletkin.
Sivut