Ny sanaseppo sepittelevi sanoille siipii
ja hulluttelevat riimit hänen mielest hiipii.
Koht arjen harmaus joutavi joutomaille
tehäksee tilaa suomalaiselle kultuurille.
Ku Vienas ja Kainuus Lönnrotti kuleskeli,
kansanrunoja hää näil matkoil talletteli.
Kalevalan kunniaks liput huomen nostetaa
sekä Eliaksen tekemää työtä kunnioitetaa.
Koska karkauspäivä viikon ja kuun päättää,
sinkkuna sinnittelevät sällit pyhää jännittää.
Kosimist toivottavast kaunottaret kaavailevi
ja mieluust miehestä omast hyö haaveilivi.
Jos ei sujaha sulottarelle sormus sormee,
hamekangas vaivanpalkaks kuitenki tulee.
Selite:
Kalevalan luojalle kunnianosoituksena ja karkauspäivän odottavis tunnelmis luotu kännyruno kamuille :-)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ajankohtainen vahva runo. Me jatkamme omalla vaatimattomalla panoksella edesmenneitten työtä.
Sivut