"Seurapiiri uutiset" oli tänään ikäviä.
Barbie-nukke on jättämässä Keniä.
Yhteiseloa on takana nelkyt vuotta
ja heidän rakkauden piti olla ikuista.
Mattelissa päätettiin kuitenkin toisin
ja loivat Barbielle uuden sinkku-luukin.
Nukesta tehdään huoleton ja itsenäinen.
Vois kai sanoa et trendikkään oloinen.
Erosta puhumista selvästi vältellään,
sanotaan heidän viettävän aikaa erillään.
Kun vielä ikuista ystävyyttä korostetaan,
koko markkinointikikka sopii päivän kuvaan.
Koska markkinavoimat rahaa lisää halajaa,
lasten leikki- ja satumaailmakin tuhotaan.
Miks tämmöstä lapsille leikeissä tyrkytetään?
Nää asiat kuuluu vain aikuisten elämään!
Selite:
Barbie joutu nyt miun osalta ainakin boikottiin.
Ei tälläiset asiat kuulu lasten leikkiin!!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
olet oikeassa...lasten ja aikuisten asiat kuuluvat erilleen...
Vahva mielipide ajan ilmiöihin. Lasten ja aikuisten asioita ei pitäisi sotkea toisiinsa. Hyvä!
100% sti oikein sanottu!
Itse meinasin ojaan ajaan kun satuin autossa radiosta kuulemaan. Mun lapset ovat eroleikkejä leikkineet, mutta se on luonnollista, kun ovat 4- ja 7v erotilanteessa olleet. Se on heille tuttu juttu, mutta ei eroa luonnollisena asiana saa pitää..!
Sivut