Pirulainen,
olet siin taas.
Ei kutsuu tarvinnu laittaa.
Pirulainen,
kudoit seitti ansaas.
Väsyneen halusit saalistaa.
Pirulainen,
en antaudu huomaas.
Haluan säkenöivän voimas voittaa.
Pirulainen,
en tartu juomaas.
Haluan muuten unohtaa.
Pirulainen,
pysy omas haas.
Mie pien tääl valtaa.
Selite:
pitkä ja rankka työpäivä takana ja joka paikkaan särkee..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Yhdyn kyllä edelliseen arvostelijaan ja itselläkin heti useampi mielikuva kipus silmieni eteen. (Siis loistavaa tekstiä)
Kyllä sitä meikäläisestäkin kipupisteitä löytyy.
Lämmin sauna... eiköhän se pirulainen katoa, pelkää lämmintä, olen huomannut!
tämä oli kiva. monitasonenki. luin muutaman kerran ja sain monia ajatuksia tästä :)
Sivut