Pimeässä tunnen
sinut lähempänä
kosketuksesi siniset salamat
lyövät iholleni kipinöitä
öisin
sinun kaikki valosi
palaa syvemmälle
ja niin kovasti haluaisin
jokaisena yönä sen tuntea
Selite:
tämäkin jo viime syksyinen/loppukesästä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kauniin herkkää,pidän.
ihana! :):) hymy tuli tästä. :)
Sivut