Huulesi koskevat huuliani
untuvaisina tunnustellen
kertoen tunteen
kunnes räjähtää
kielesi viettelee mieltäni
värisen sinusta
voiko ihminen haluta toista
näin paljon
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Huulesi koskevat huuliani
untuvaisina tunnustellen
kertoen tunteen
kunnes räjähtää
kielesi viettelee mieltäni
värisen sinusta
voiko ihminen haluta toista
näin paljon
Kommentit
Mahtava tunne saatu puettua sanoiksi, wau!
Kyllä voi muuten haluta! ;)
Wau, tässä on kaikki, tämän aistii! mietin itse samasta aiheesta kertovaa runoa, mutten ole vielä saanut aikaiseksi.. tämän jälkeen sitä ei kai tulekaan, sillä tämä kertoo kaiken sen saman.
Sivut