Kun kiitos-sana sisältäisikin
kaiken sen ihanuuden tunteen
jonka viestisi sai aikaan
räpelsin siihen sitten jotain hymystä huulillani
että edes vähän tietäisit, miten hyvältä se tuntui
vaikket koskaan tuntisikaan samoin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi