Tule ystävänä
istun vaikka huoneen
toisella laidalla
estän sinua koskemasta
puren jos tulet kiinni
syötän naapurin leijonalle
Selite:
aikuisiahan tässä ollaan.. pistän ihan sikarumat vaatteet päälle, etten ole kuuma ja takutan hiukseni.. nikkaroi mulle se katosta vinssattava pöytä.. ;)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mainio, hyvä runo
Sivut