Jos kirjoittaisin
mitä ajatuksissani uskon
sinun tuntevan
kirjoittaisin
et pääse minusta
ajattelet minua kuitenkin
mietit meitä
sinäkin kiusaat itseäsi
sillä ajatuksella
haluat minua
enemmän kuin mitään
(koska ei näin ihanaa
kuin minä
kannata päästää menemään)
mutta
jos kuvittelenkin ihan väärin
ja onko se yhtään
sen parempi
kuin totuus
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi