(purkausta)
En väitä
ettenkö miettisi
pohtisi meitä
jotkut hetket
ihan vakavasti
muttemme tunne
vielä toisiamme
tarpeeksi
enkä tiedä
tunnemmeko koskaan
ehkä sinulla
on vahvemmat käsitykset
oikeasta ja väärästä
jos ihastumisessa
rakkaudessa
sellaisia käsityksiä
voi edes olla
enkä väitä
etteikö minua pelottaisi
eromme siinä mitä jotkut
pitäisivät ehkä outona
voisiko se koskaan toimia
en kuvitellutkaan
ihastuvani ikäiseesi
mutta kaikki muuttuu
ihastumiset
elämä
rakkaus
eniten minua pelottaa kuitenkin
etten saa sinua
ikinä
Selite:
ei se silmien väistely auttanut kyllä yhtään..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Joskus sitä miettii vaikka mitä...ja kaikki tosiaan muuttuu elämän myötä...hyvä runo
Sivut