Kahlittuna tunteista

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 1.8.2024 19:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

(purkausta)

En väitä
ettenkö miettisi
pohtisi meitä

jotkut hetket
ihan vakavasti

muttemme tunne
vielä toisiamme

tarpeeksi

enkä tiedä
tunnemmeko koskaan

ehkä sinulla
on vahvemmat käsitykset
oikeasta ja väärästä

jos ihastumisessa
rakkaudessa
sellaisia käsityksiä
voi edes olla

enkä väitä
etteikö minua pelottaisi
eromme siinä mitä jotkut
pitäisivät ehkä outona

voisiko se koskaan toimia

en kuvitellutkaan
ihastuvani ikäiseesi

mutta kaikki muuttuu

ihastumiset

elämä

rakkaus

eniten minua pelottaa kuitenkin
etten saa sinua

ikinä

Selite: 
ei se silmien väistely auttanut kyllä yhtään..
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus sitä miettii vaikka mitä...ja kaikki tosiaan muuttuu elämän myötä...hyvä runo

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut