Pitkä
hieman helpottunutkin huokaus
itkun jälkeen
kaiken hintana onneksi
saimmepahan
tunteet selvitettyä
minulle ei jäänyt enää sanoja
tai jäi
mutta ne kaikki tulisivat
syntyisivät sydämestäni
vain
jos olisit omani
elämäntilanteesi eri
hyvä näin
kukaan ei loukkaannu
kukaan ei pety toiseen
kukaan ei joudu lähtemään
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi