Sanoissamme iloa kivun jälkeen

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 1.8.2024 19:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Pitkä
hieman helpottunutkin huokaus
itkun jälkeen

kaiken hintana onneksi
saimmepahan
tunteet selvitettyä

minulle ei jäänyt enää sanoja

tai jäi

mutta ne kaikki tulisivat
syntyisivät sydämestäni

vain

jos olisit omani
elämäntilanteesi eri

hyvä näin

kukaan ei loukkaannu
kukaan ei pety toiseen

kukaan ei joudu lähtemään

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut