Olet yhä niin paljon
vaikka olit vain hetken
sydämessäni autiota siellä
mihin sinua odotin
nimesi kimpoaa
kammioni seinistä takaisin
eikä kutsuni tavoita omaasi
kai enää koskaan
Selite:
a
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Olet yhä niin paljon
vaikka olit vain hetken
sydämessäni autiota siellä
mihin sinua odotin
nimesi kimpoaa
kammioni seinistä takaisin
eikä kutsuni tavoita omaasi
kai enää koskaan