Sinä hehkuvana ylläni
vielä kuumempana allani
joka kerta
kuin miljoona perhosta lentoon
läpikuultavia
kauniita
mitä pehmeinsiipisiä olentoja
kiihkostamme vapautuen elämään
kauniiseen maailmaan
rakastellessamme niille
sinisimmän taivaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi