Eiku,
ojenna se käsi nyt...noin
ei tää, ei näin
kokeillaan laittaa,
jos olisit jalat...
laita ne tonne alle,
ei polvillaan
no niin, nyt
aja mut kotiin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Eiku,
ojenna se käsi nyt...noin
ei tää, ei näin
kokeillaan laittaa,
jos olisit jalat...
laita ne tonne alle,
ei polvillaan
no niin, nyt
aja mut kotiin
Kommentit
Hauskakin ;)
Sivut