Kerro minulle ihosi paikkoja,
joissa sieluni unelmien paino
ei satuta sinua
se on minun rakkauteni matka
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Kerro minulle ihosi paikkoja,
joissa sieluni unelmien paino
ei satuta sinua
se on minun rakkauteni matka
Kommentit
Hirmuisen kaunis... tää tykkää kybällä !
Kaunis, hieno runo.
Älykkään tunteikas kuin syvällinenkin on runomatkasi :
Taidokaskin vielä !
mielenkiintoinen
Mietelmä
Sivut