Kaukana pohjoisessa
täällä jossakin
kesän auringon alla
keho keinuu vasten toista
painautuu iholleen
rakkaimpansa
tuntee sielunsa asettuvan
kuullen huokauksensa
sinä olet tänään niin kaunis
Selite:
voiko mikään tuntua niin kuin sinä...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista rakkautta
Sivut