Haluan
kielesi huumaavia pyörteitä
seikkailevia käsiäsi
sinulle jo tutuille reiteille
katsettasi jonka säteille
itseni antaa
sinua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Haluan
kielesi huumaavia pyörteitä
seikkailevia käsiäsi
sinulle jo tutuille reiteille
katsettasi jonka säteille
itseni antaa
sinua
Kommentit
Sensuellia kerrontaa, hyvä runo
Hupsista, tämä lukija törmäsi hurjan tuliseen runoon, aivan kuin söisi jalopenoa :))))
Kaunis, aistillinen runo, hyvä
Sensuellia kerrontaa, hyvä runo
Hupsista, tämä lukija törmäsi hurjan tuliseen runoon, aivan kuin söisi jalopenoa :))))
Kaunis, aistillinen runo, hyvä
Sivut