Sinä viet
tajun
sydämen
hengen
tuoden elämän
itsesi
minuun
sinun kanssasi
minä
en koskaan
haihdu
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Sinä viet
tajun
sydämen
hengen
tuoden elämän
itsesi
minuun
sinun kanssasi
minä
en koskaan
haihdu
Kommentit
Hirmu nättejä runoja... Johonkin nyt piti kommentoida, että huomaat että kävin niitä lukemassa. :) Ja varmasti käyn uudestaan. Suosikkeihin meni kyllä.
(kiitos)
Hieno ja kaunis, lohdullinen.
Voimakasta ja herkkää yhtaikaa, hieno runo.
Kaunis, vahva runo
Sivut