Aurinkoinen taivaan-
rannan takaa
kurkistaa.
Maata sieltä katselee
hieman huolissaan.
Kirjat ovat sekaisin
tämän maailman.
Lukutaito riitä ei
ees monen
viisahan.
Auringolla hyvin lienee
kaikki kuitenkin.
Nousee, laskee
hymyilee.
Niinkuin ennenkin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oikein työkseen luo lämpöä ja valoa jahka aika joutuu.
pidin todella paljon
Sivut