On maahisukkelin syntymäpäivä.
Harmaa kuin maahisen parta.
Harmaa kuin maahisen parta.
Vuosia täytti jo aika lailla
oliskohan satakunta.
Vaihtanut oli nyt paremman puvun
pöksyissä vain yksi paikka.
Kuontalon sukinut sormikammalla.
Olikin komea poika.
No, vieraita tullut ei jonoksi asti
tuli vain yksi ainut.
Tipahti siinä kyynelkarpalo
sille ei mitään voinut.
Naapurin keijun hyvä sydän
sykki myös maahiselle.
Lahjaksi antoi satujen kukkaset
iloksi sankarille.
Kahvia joivat, herkkuja söivät.
Kiirettä ollut ei lainkaan.
Illalla molemmat miettivät salaa:
miten mukavan päivän sainkaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut