Askeleet vievät elämän tahtiin.
Eteen ja taakse, sivulle päin.
Eteen ja taakse, sivulle päin.
Naurusta itkuun, unelmoiden.
Suurella liekillä rakastaen.
Kalleinta ovat elon päivät.
Niitä ei rahalla, kullalla saa.
Hellästi pitäisi kohdella niitä.
Tuulen lailla ne katoaa.
Haihtuvat mukana iltaruskon
kauaksi muistojen purppuraan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut