Tähtiä taivaalla.
Tähtiä hangella.
Tähtiä silmien
loisteessa.
Timantit, joita ei
kaupasta saa.
Joita voi köyhäkin
omistaa.
Tallettaa sieluunsa
timanttinauhan.
Koruista kaikkein
kauneimman.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
aistit herkistyy
niin paljon
ilmaista on
elon kauneutta
runo on täynnä tyylikkyyttä
Ytimekästä suurta ja luonnollista.
Pidän!
Sivut