Tunnen hiljaista onnea. Elän ja hengitän. Kaikki mitä tarvitsen on tässä. Minä ja elämäni. Valmiina etsimään tämän päivän aurinkoa. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 18.3.2016 8:29 Jukka-Pekka Huttunen Kauniin positiivinen,pidän. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 18.3.2016 10:54 Testipoisto Kaunista kerrontaa Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 18.3.2016 15:34 7c23816abc8e343981ddff4077a15251 Elämän ytimessä kauniisti. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 19.3.2016 17:14 Albatrossi Ytimekästä ja valmista... tässä myös aurinkoista... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 20.3.2016 9:48 epeli Ajatonta kirkkauden säteilyä tässä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 seuraava › viimeinen »
Kommentit
tässä myös aurinkoista...
Sivut