Hupsahdan pehmeään
kinokseen.
Harakka nauraa oksalla.
Orava säikähtää, pinkoo
pakoon, kohta ei näy
pörröhäntääkään.
On lumessa pyöreitä
pieniä aukkoja, niistä
kurkkivat supiaiset.
Vikkelään nappaavat tinteiltä
maahan pudonneet
siemenet.
Kömmin hangesta pipo
vinossa, hätäkö tässä on
mihinkään.
Vilskettä riittää maaseudun
rauhassa, on pientä ja
suurta piipertäjää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mukava, hyvä runo.
Sivut