Päiviäni väritän. Sivellintä tiuhaan käytän. Harmaata on pohjaväri. Sininen vie haavemaahan. Keltainen tuo auringon. Vihreällä virvoittelen. Punainen on rakkauden. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 21.11.2015 8:12 Jukka-Pekka Huttunen Taitavaa maalausta,pidän. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 21.11.2015 17:03 arlette Runomaalari maalaa runoa, mutta tänään ehkä tarvitaan iso purkki valkoista talven varalle. Värivoimaa runollasi. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.11.2015 10:16 epeli Kaunis maalaus, ihan silmiä hivelee. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Värivoimaa runollasi.
Sivut