Kun rakkaus elämästä loittonee
niin sielu valittaa ja huokailee.
On viisaus sillä ikiaikojen.
Se tunnistaa voi aina totuuden.
Ei lahjoa voi sitä rahalla.
Ei voittaa vallalla, ei voimalla.
On rajallinen aika ihmisen
ja koti täällä väliaikainen.
Vaan rakkaus - se
ei kuole milloinkaan.
On sillä maa ja taivas
kotinaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pidän paljon laitan suosikkeihini
(saanko esittää jossakin tilanteessa )
Totta, 'rakkaus ei kuole milloinkaan.'
Sivut