Hymystä uneksun
elämän suosiosta.
Että taivaani olisi
onnentähtiä täynnä.
On ihoni arka, sieluni
pinta herkkä.
Ihan hellästi hipaise
hennolla höyhenellä
Ethän tahtoisi tuottaa
pienelle pahaa mieltä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut