Osaisipa soittaa
elämän kannelta
täydesti, heleästi.
Näppäillä niinkuin
ei koskaan ennen
ilmoille, pilviin asti.
Vielä sen saada
aikanansa yltymään
suloiseen soittoon.
Jokaisen aamun alusta
hämyisen illan
koittoon.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkkä, kaunis runo.
Sivut