Täällä muuan tonttuliini
ihan ihmettelee, miksi
tonttuja ei näkynyt
oo vuosikausihin.
Muistanutkin olen.
Joskus ainakin.
Monta vuotta sitten
kun kirjeen kirjoitin.
Juuri kun näin ajattelin
joku koputti.
Ikkunani takana kuin
tonttu vilahti.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut