Laske itsesi maaten
ja kietoudu silkkiin
anna hengitykseni olla tuuli sinun allasi
ole edessäni alaston
puettuna vain sypressien tuoksuun
ja sitruunaan
Anna minun tulla lähellesi
niin että tunnet aurani koskettavan ihoasi
ja kun minä tulen sinuun
ole minun
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hitsi, tätä minä olen odottanut! Että joku kirjottaa tästä aiheesta runon, jota en itse osaa pukea sanoiksi! Jättekivabra!
Sivut