Taas niitä päiviä
kun auto hajoaa risteykseen
koira kuolee
Pomo soittaa ja sanoo:
"Ei tartte enää tänne tulla"
Vaimo muuttaa pois
ja vie lapsetkin mukanaan
Taas niitä päiviä
kun olisi ollut parempi jäädä nukkumaan
herätä puolilta päivin
juoda kahvit pupusandaaleissa
ja kylpytakissa
lukea lehteä kiireettä
Taas niitä päiviä
kun sanomme "jos"
ja kysymme "miksi"
Koko maailma minua vastaan
ja minä vain vikisen
en edes laita vastaan.
.
.
.
Idiootti.
Selite:
Auto hajosi risteykseen. Sain kuitenkin ohjattua biilin turvallisesti läheiselle parkkipaikalla. Laskua odotellessa tuli tämmösiä ajatuksia mieleen.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tääs todellakin niitä päiviä..
yksi elämäni tärkeimmistä ihmissuhteista kuoli lopullisesti..
ja itkin tosi lujaa.
Sivut