Kolme sessiota päivässä
neljä kertaa viikossa
tuhansia miehiä
kymmeniätuhansia peniksiä
ja lukemattomia klitoriksia
Siemennestettä ja muita eritteitä
Useammin ilman vaatteita
kuin pukeissa
Eikä hän koskaan ole ollut alaston.
Selite:
Alastomuus on muutakin, ku sitä ettei oo vaatteita.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvin meilenkiintoinen ja ajatuksia herättävä.
hyvin surullista... löydän jotain itsestäni tästä..
mielenkiintoset sanat, sai mut ajattelemaan tätä maailmaa.. ja alastomuutta
Sivut