Kuljen unessa
olen lapsi vain
konttaan lumessa
jonka aamulla sain
Se täyttää pihani
ja peittää virheet
poistaa vihani
ja korjaa erheet
Teen lumilinnani
silkkisestä unesta
siellä poistan pelkoni
ja uneksin lumesta
Peitä allesi
virheeni monet
ota lapseksi
anna lumiset siivet
Selite:
Harvinaisen kaunis ja valkea päivä, elämä on ihanaa. Ei voi muuta, kuin kiittää Luojaansa...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunis, aivan ihana. Varsinki toi kohta "Teen lumilinnani silkkisestä unesta" se on jotenki nii ihanasti sanottu. Pidän paljon tästä!
Runojesi parissa saa tuntea olevani taas lapsi.
Kirjoitat todella herkästi ja kauniisti puhtaita mielikuvia. Kiitos!
Tuleviin päiviisi toivotan lempeä valoaa ja rauhaa!!
Sivut