"Katso heitä
he vellovat irstaudessa
ja tappavat toisiaan
mikään ei ole heille pyhää
He sanovat
että sinua ei ole
tai että olet kuollut
Kun koitat lähestyä
he pakenevat
Kun haluat auttaa
he sylkevät kasvoillesi"
"Mutta minä rakastan heitä
minä haluan heidät tällaisina
rikkinäisinä, kuolleina sieluina
Mitä sinä pyydät heistä?"
"Sinun elämääsi,
sinun kuolemaasi
jumaluuttasi."
"Sovittu."
Selite:
Ehkä Jeesus ja Perkele puhuivat jotain tällaista siellä erämaassa...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runosi pohdinta ja sen viesti näkyvät mielestäni myös maailman tapahtumissa. Kuka on kenenkin orja, tai ei edes sitä. Parempi ja huonompi elävät rinnakkain, eikä kumpaakaan olisi ilman toista. Tuskaisa, mutta todellisuuksien keskeltä poimittu on kouraiseva runosi.
Sivut