Vesi virtaa vuolaana
alta siltojen
jotka yhdistävät unelmat
Kaikki muuttuu
niin nopeasti
paljon vettä kulkee
sillan alta
ennen kuin se ylitetään
Varokaa mustaa jäätä
ettette tipu virran vietäväksi
Selite:
Sillat on tehty ylitettäviksi...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oivallinen runo kuluneesta aiheesta. Vihdoinkin tuoretta näkökulmaa. Kiitos!
Sivut