Jos voisit ajassa palata.
Palaisitko hetkeen, kun nauroimme yhdessä?
Vai siihen hetkeen,
kun lopetimme sen?
Palaisitko hetkeen, kun nauroimme yhdessä?
Vai siihen hetkeen,
kun lopetimme sen?
Selite:
Kumpi olisi kannattavaa? Palata hetkeen, kun sai ajasta nauttia, vai siihen hetkeen, kun se loppui? Voisiko siinä hetkessä vielä tehdä jotain muutoksia?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
säilyttää vaan muistona jossain
-- eteenpäin kuten mummo lumessa
Sivut